L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.665
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.189

dilluns, 7 de novembre de 2016

El verd sembla ser el color de moda per a les malifetes


Hi ha qui es gasta els diners en pots de pintura en esprai amb l'objectiu d'embrutar el mobiliari urbà i pel que observem, els verds o és el color de moda o els pots haurien d'estar en rebaixes perquè és el més usat.

No cal dir res: segur que ningú sap res, ningú no ha vist l'autor, que fins i tot ha deixat la seua firma d'autoria en alguna de les pintades. A vore si eixe firma aprofita per alguna cosa més que per embrutar.  I com a burla, precisament en les parets de la Casa de la Cultura, com a mostra de la seus incultura. I no tenint-ne prou, ha continuat pels senyals del terme.


Una actuació que s'uneix a altres en forma de bosses de fem fora dels contenidors, mobles i trastos deixats arreu enmig del carrer, cartelleria municipal trencada, pintades al mobiliari urbà, papereres o jocs infantils trencats... quan es prendrà consciencia que netejar, reparar i millorar són accions que es paguen amb els diners de tots?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tot continuara igual si no es denuncia i multa a esta gent