L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 4 de novembre del 2016

El PP continua posant traves a la nova Radio Televisió Valenciana



Bonig diu que no farà marxa enrere

Dins de la campanya d’obstrucció que du a cap el PP per a impedir la posada en marxa de la nova televisió valenciana ha anunciat que no participarà  en la votació que havia de fer consellera de l’entitat a la persona que havien proposat a Maite Fernández.

Cal recordar que la primera votació va tindre lloc fa uns dies, i en moment que tenia lloc la votació, el PP se’n va eixir fora i no votar la seua representant, amb la qual cosa no va ser elegida per no reunir la majoria requerida: li faltaren els vots del seu partit.



La presidenta Bonig no ha volgut desvetllar si de nou se n’eixiran de l'hemicicle com en l'anterior ocasió  i ha assegurat que a la resta de grups decidesca que fa amb eixe nomenament perquè el PP “no va a fer marxa enrere”.

El portaveu de Compromís, Fran Ferri, ha remarcat que Fernández no serà membre del Consell Rector “perquè el PP no vol” i ha agregat: “No sé si és una ignorant o ens vol fer passar per ximples”.

El portaveu socialista Manolo Mata ha qualificat d’"insòlit" que el PP no vote la seua pròpia candidata, i ha recordat que va ser proposada també pel PSPV, Compromís i Ciutadans malgrat que no els semblava la més indicada. Mata demanarà la retirada de la candidatura per a evitar "la crueltat extrema de que aquesta persona siga rebutjada per segona vegada".