L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 9 de novembre del 2016

El fort vent tomba un arbre en el CEIP Alfàndec


El vent que bufa a la Valldiga ha produït la caiguda d'un arbre en el CEIP Alfàndec al costat del Camp el Vergeret.

La sort  és que ha caigut a migdia quan no hi havia ningú al pati amb la qual cosa no hi ha hagut que lamentar desgràcies personals.

En aquest moment els treballadors de la brigada procedeixen a tallar els troncs i retirar l'arbre.

Segons AVAMET, el vent està bufant a Tavernes amb una velocitat mitjana sobre els 15 km/h i en direcció SSO, la qual cosa no vol dir que una ratxa més forta haja produït la caiguda.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

La culpa, evidentment, és de Jordi Juan. L'actual alcalde valler, com un Ulisses modern, no se li ha acudit cap altra que obrir el sac dels vents que li va regalar el seu amic, el rei Èol. Quina amaguen aquest dos darrere la gran ventada que patim? El regal del sac dels vents per part del rei podria ser considerat com a "cohecho"? Aquestes amistats tan règies no amagaran darrere algun tipus d'especulació urbanística o d'altre caire o és simplement un acte per a continuar eixint als mitjans de comunicació vallers?

La mosca ha dit...

Açò amb el Partit Popular en el poder no passava perque nomes haveren notat l'aire de hui segur que ja tindries un parell d'homes de la brigada prevenint si caia o no caia l'arbre. Igual ni hauria un parell en el passeig de Colon mirant a vore si ni havia perill i avisant, i molt mes repartits per la carretera o els sequers .
A vore si ens ensenyem del PP que això no pasava quan ells estaven.

Anònim ha dit...

Sort que no ha pasat res a ningú