L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.847
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 66.213

dimarts, 29 de novembre de 2016

El curs de defensa personal per a dones continuarà durant l’any 2017

 
L'Ajuntament de Tavernes va iniciar el passat dia 4 de novembre dins de la campanya contra la violència de gènere un curs de defensa personal per a saber “Com defendre’s d’una agressió”, el qual va finalitzar ahir amb un gran èxit de participació i content dels assistents.

Tant és així que, vista la demanda i l’acceptació entre les dones, la Regidoria d’Igualtat i Serveis Socials s’ha compromés a fer el curs durant tot l’any, com una activitat esportiva més.

L’Ajuntament informarà dels horaris i de la taxa de l’activitat tan prompte com siga possible.

L’Ajuntament de Tavernes va impulsar una sèrie d’activitats per al mes de novembre contra la violència de gènere, entre les quals hi havia el curs de defensa personal per a dones.El curs, destinat específicament a les dones, formava part de les activitats de "Novembre contra la Violència de Gènere" posat en marxa per l'Ajuntament a través de la Regidoria d'Igualtat i Serveis Socials de l'Ajuntament de Tavernes.

3 comentaris:

Sico Fons ha dit...

Collons, a vore qui és el valent que li demana foc ara a una dona. Amb una bocinada et tomba de tos! :-)

Anònim ha dit...

Què mal muntat està tot. Mentre les dones han de fer cursos o pagar-se el gimnàs per tal de defensar-se dels agressors; a les càrcels espanyoles, els violadors, maltractadors, i delinqüents ténen el seu gimnàs de bades per poder fer-se més forts i continuar amb "les seues" al carrer quant ixquen. Es molt trista la realitat...

Anònim ha dit...

Gran tasca Noe...ja era hora que hi haguera una regidora que s'ocupara de serveis socials com tu ho fas