L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 15 de novembre del 2016

El Consell convoca les ajudes per a noves cooperatives i la incorporació d’aturats com a socis

Rafa Climent, Conseller d'Economia

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha convocat les ajudes per al foment de les empreses cooperatives i de les societats laborals i de l’ocupació en les mateixes. El termini per a presentar sol·licituds es va iniciar ahir dilluns i acaba el 22 de novembre. En total es destinen  enguany un total d’1.922.000 euros.

Segons el DOGV  se subvencionarà la incorporació d’aturats com a socis treballadors o de treball a cooperatives i societats laborals, sempre que la incorporació s’haja produït des de l’1 d’agost i així mateix se subvencionarà la constitució de noves cooperatives o societats laborals, realitzada des de l’1 de gener de 2016.El termini per a presentar sol·licituds s’obrirà el dilluns, 14 de novembre, i finalitza el 22 de novembre. 

En aquest sentit, cal destacar l’aposta i promoció del cooperativisme com a peça fonamental del nou model productiu que s’està impulsat des de la conselleria d’Economia Sostenible, i els valors de la qual estan també representats en el model cooperatiu, on existeix una responsabilitat social empresarial molt important i tenen molt en compte aspectes fonamentals com la conciliació familiar i els treballadors. 

Cal destacar que en els criteris de valoració de les sol·licituds hi ha implementades polítiques en matèria d’igualtat d’oportunitats entre homes i dones i participació de dones en els òrgans de direcció i administració.