L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 13 de novembre del 2016

El Club de Pilota Valldigna presenta els seus equips

 
El Club de Pilota Valldigna va presentar els seus equips per a la temporada 2016-17 el divendres per la nit en un acte celebrat en el minitrinquet del Camp Municipal d'Esports.


L'acte va comptar amb la presència del regidor d'Esports, Josep LLácer, i va servir per conéixer tots els jugadors que integren les diverses plantilles del club (majors, infantils i femení) així com els entrenadors que se'n faran càrrec.


En acabar es va oferir un vi d'honor als assistents. Des d'ací els nostres desitjos de grans èxits en les competicions del nostre esport nacional.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Com es pot vore en les fotos, la gran cantera de menuts assegura el futur del club, enhorabona