L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 12 de novembre del 2016

Dijous 24, el IV Cicle d’Economia i Territori acull una conferència sobre agricultura ecològica


L’Ajuntament de Tavernes i la Universitat Politècnica de València organitzen el IV Cicle d’Economia i Territori amb l’objectiu de fomentar l’activitat econòmica a Tavernes. El dijous, dia 24, hi ha la tercera sessió del cicle, a càrrec d’Enric Navarro, enginyer agrònom expert en l'agricultura ecològica.

La tercera sessió consistirà en una xarrada amb el títol “Agricultura ecològica. Present i futur del camp valencià” a càrrec d’Enric Navarro, enginyer agrònom que pertany a una família d'agricultors de l'Horta de València i practica l'agricultura ecològica des de fa més de deu anys. Ha creat, junt amb altres socis, una empresa de cultiu i explotació de la xufa ecològica situada a Alboraia, la capital de l'orxata.

En la jornada s’explicaran les perspectives de l’agricultura ecològica, així com la importància de l’horta valenciana i la seua vinculació amb una alimentació de proximitat, en un any en què les Nacions Unides, a través de la FAO, han declarat València Capital Mundial de l’Alimentació per a l’any 2017.

L’acte serà el dijous 24 de novembre en el saló de plens de l’Ajuntament a les 20 hores i es podrà veure en streaming.