L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.847
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 66.213

divendres, 11 de novembre de 2016

"Crematorio" de Rafael Chirbes entre les 25 millors novel·les actuals


Cinquanta  crítics, escriptors i llibreters de tots dos costats de l'Atlàntic (Espanya i Amèrica) han elegit les 25 novel·les  més importants de la literatura espanyola de l'últim quart de segle.

Entre els títols  escollits es troba “Crematorio” (2007) del novel·lista de Tavernes, Rafael Chirbes, l'obra  que  és el major exemple de la síntesi entre literatura social i literatura experimental, tan constant al llarg de la seua obra. La novel·la va ser Premi de la Crítica.

“Crematorio” és el retrat perfecte de l'Espanya del "pelotazo" immobiliari en la primera dècada del segle. Un any després de la seua publicació va arribar la crisi.