L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.665
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.189

divendres, 11 de novembre de 2016

Carolina Pérez serà exaltada demà com a fallera major de Tavernes 2017

L'alcalde i les dues regidores amb la fallera major 2017

La Federació de Falles de Tavernes exaltarà demà a la Casa de la Cultura la que serà fallera major de Tavernes 2017, Carolina Pérez.
 
L'alcalde Jordi Joan, i les regidores de Festes i de Cultura, Encar Mifsud i Bea Ferreres respectivament, han efectuat aquesta vesprada la visita protocol·lària prèvia al dia de la proclamació.

Carolina Pérez, com es tradicional, ha exposat el vestit amb què serà proclamada demà Fallera Major de Tavernes per a l'any 2017 i pendrà el relleu d'Anna Benavent, que és la Fallera Major ixent. 
 
L'alcalde i les dues regidores han desitjat el millor a Carolina Pérez per demà i per a tot el seu regnat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca la Fallera Major de Tavernes!!