L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 11 de novembre del 2016

Carolina Pérez serà exaltada demà com a fallera major de Tavernes 2017

L'alcalde i les dues regidores amb la fallera major 2017

La Federació de Falles de Tavernes exaltarà demà a la Casa de la Cultura la que serà fallera major de Tavernes 2017, Carolina Pérez.
 
L'alcalde Jordi Joan, i les regidores de Festes i de Cultura, Encar Mifsud i Bea Ferreres respectivament, han efectuat aquesta vesprada la visita protocol·lària prèvia al dia de la proclamació.

Carolina Pérez, com es tradicional, ha exposat el vestit amb què serà proclamada demà Fallera Major de Tavernes per a l'any 2017 i pendrà el relleu d'Anna Benavent, que és la Fallera Major ixent. 
 
L'alcalde i les dues regidores han desitjat el millor a Carolina Pérez per demà i per a tot el seu regnat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca la Fallera Major de Tavernes!!