L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 28 de novembre del 2016

Cáritas recapta 1559 euros en el berenar solidari de divendres al mercat



Càritas Interparroquial ha informat que en el Berenar Solidari del passat divendres al Mercat Municipal es van recaptar 1.559 euros. L'entitat ha agraït la gran participació un any més la població de Tavernes.

Igualment agraeix a l’Ajuntament haver posat al seu abast els serveis i instal·lacions i a la corporació municipal per assistir a l’acte i donar sempre suport a les activitats i projectes de Càritas.


Cáritas indica que aquestes accions  "són, ni més ni menys, una invitació a la conscienciació social cap a la societat que volem construir on tindre cura de les persones i de la natura són el pilars fonamentals per superar la pobresa, per aconseguir una convivència en pau, en justícia i dignitat  per  a tots"