L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 21 de novembre del 2016

Cáritas celebrarà un berenar solidari el divendres dia 25



Caritas Interparroquial, com fa cada any amb l’arribada de l’Advent, ens convida a participar en el tradicional berenar solidari.
 
El pròxim divendres 25, Cáritas ens espera al Mercat Municipal, des de les 16:30 fins a les 20:00 hores. Es pot participar en la campanya del berenar solidari de dues maneres: anant a berenar i aportant el suport econòmic o bé fent coques o dolços i contribuir en aquest menjar a tindre una major quantitat i varietat d’aliments per a vendre. 
 
Caritas anima els veïns i veïnes a anar-hi per tal d’assaborir les millors coques dolces i salades de fabricació casolana, a berenar xocolate i bunyols, a tastar els primers pastissets de moniato de Nadal. 
 
 Càritas Interparroquial agraeix als particulars que participen aportant coques, dolços, fruita i als comerços, magatzems i forns que ens han recolzat amb les seues aportacions; a l’Ajuntament que com sempre ha posat al nostre abast els seus serveis i instal·lacions i l’assistència de tots aquells i aquelles que ens recolzaran amb la seua assistència.
 
Aprofitem l’ocasió per recordar l’ajuda que Cáritas presta a les persones més vulnerables, uns projectes en els quals tots podem participar-hi acudint a aquell que més s’adiga a les nostres possibilitat: Rober, Economat, Reforç escolar, Alfabetització, Escola de mares i pares, Formació i treball. 
 
 Tota aquesta acció es completa amb “BERENAR SOLIDARI”, “CAMPANYA DELS QUILOS”, “FIRA DEL LLIBRE “ organitzades per l’equip d’animació les que permeten, a més de recaptar fons per dur endavant les nostres tasques, sensibilitzar i conscienciar a la nostra societat.