L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 18 de novembre del 2016

Avui a les 19 hores tertúlia sobre violència de gènere amb la presència del jutge titular i la fiscal de Sueca


La regidoria de Serveis Socials i d'Igualtat de l'Ajuntament de Tavernes ha programat per avui divendres a partir de les 19 hores en el Braç Treballador un acte que ha titulat "Café Tertúlia sobre violència de gènere" on de manera totalment propera dels participants es parlarà sobre aquesta xacra tan actual.

Una nova experiència per poder parlar-ne sense cap complexes i de forma oberta, però amb l'al·licient de la participació del magistrat titular de violència de gènere del partit judicial de Sueca, José Luís Mendoza Gastearena, Carmen Tamayo, fiscal del jutjat número 4 de violència de gènere de Sueca i el tècnic especialista en violència de gènere d'atenció a les víctimes de violència de gènere, Agustí Sapinya Lloret. 

Es compta amb la presència i col·laboració d'una víctima de violència de gènere que podrà donar un testimoni personal.

Una experiència per tant que pot resultar molt enriquidora per conéixer pautes de comportament dels maltractadors, com actuen i quina ha de ser l'actuació de la víctima en casos com aquests, encara que sense dubte el primer ha de ser denunciar-ho.