L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 21 de novembre del 2016

Avui dilluns, 21 de novembre, és el Dia 0




Avui dilluns dia 21 de novembre és el Dia 0, quan acaba el procés administratiu de la modificació de crèdit de 50.000 euros i a partir d'ara es farà possible que l’Ajuntament inicie l’execució del canvi de sistema de calefacció d’aigua de les dutxes en el Camp Municipal d’Esports.
Les previsions de Compromís és adjudicar l’obra dins del mes de novembre, donat que tot està a punt perquè el tràmit siga ràpid i les obres es puguen iniciar i acabar encara dins del mes de desembre.

I què canviarà? Doncs segons hem sabut tot. Canvi total per a millorar de tot el sistema de calefacció d’aigua de les dutxes. No només la caldera espatllada, sinó també conduccions i demés elements per tal d’aconseguir una instal·lació eficient i sobre tot, amb les màximes garanties de seguretat quan a la salut i sobre tot per previndre i lluitar contra la legionel·la.

Són 50.000 euros (vora 8’5 milions de les antigues pessetes) , una despesa imprevista, com són d’imprevistes les trencadures d’aparells i infraestructures, en aquest cas una de les calderes. La caldera es va espatllar a meitat setembre, i ja en el mateix plenari d’octubre, només uns dies després, Compromís havia preparat tot l’expedient de modificació de crèdit per poder disposar d’uns diners que, per ser imprevistos, no estaven contemplats en el pressupost del 2016.

No obstant això, i com tot el mon sap – bé, com quasi tot el món sap perquè hi ha un PPartit que no s’assabenta- el procediment administratiu i la llei obliga a publicar la despesa en el BOP, a mantindré un mes d’al·legacions, i finalment si no hi ha al·legacions, es fa ferma la modificació. Tot això, com quasi tot el món sap, són com a mínim un mes i mig de tràmits, a partir del plenari del 3 d'octubre, i serà a partir del pròxim dia 21 de novembre quan es podrà iniciar l’execució del projecte. 



Ús racional de l'aigua calenta en les dutxes 

 El regidor d’esports, Josep Llácer, ha rebutjat que els esportistes es dutxen amb aigua gelada i ha explicat que les instal·lacions municipals disposen, a més dels vestidors del camp de futbol, de les del pavelló cobert, i es pot passar d’un lloc a l’altre sense eixir del recinte. A més, els vestidors allunyats de la caldera no s’usen per evitar pèrdues d’aigua, i es fan servir les dutxes del pavelló cobert. També s'ha indicat als responsables d'equips que recorden als esportistes  fer un ús racional de l’aigua calenta i no malbaratar-la.

La caldera en funcionament als vestidors del camp de futbol dóna un bon servei els equips que entrenen les primeres hores, i els majors que entrenen més tard poden usar els vestidors del pavelló, que compta amb una caldera independent.

Aigua calenta hi ha suficient, afirma el regidor, només cal fer un ús racional i distribuir bé els equips entre les instal·lacions a l’hora de dutxar-se.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Dia O??

La Cotorra de la Vall ha dit...

O és la lletra
0 és el número, el zero.

Per tant Dia 0 és Dia Zero