L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 23 de novembre del 2016

Ahir va tindre lloc un acte contra la violència de gènere en l'escoleta de la platja


L'escoleta de la platja va acollir ahir un acte contra la violència de gènere en la qual van participar Amparo Perello i l'agent de la Policia Local Angel Palomares, especialista en violència de gènere. 
 
 Com a inici de la sessió es va projectar la pel·licula " No estas sola, Sara", protagonitzada per Amaia Salamanca. Una historia crua en la que Sara, després d'anys de terapia psicològica per a un grup de dones maltractades físicament i psíquicament aconsegueix verbalitzar la seua història, cosa que la por li ho impedia. Sara era una xica normal i feliç: estudiant de periodisme, ix amb els amics, va al cine però quan coneix Javier (Ricard Sales) que en principi es amable, educat, li dóna moltes atencions fins que arriba el dia en que li diu que no es pose minifaldilla. A partir d'ací tot canvia i comença una un mal somni violent.
 
Aquesta pel·lícula va servir per a introduir un debat molt interessant ja que es van poder tractar les distintes fases d'un maltractament, sobre tot aquelles que han de ser evitades. Una projecció molt recomanable i que, en pròximes ocasions, pot servir per a actes de conscienciació de la problemàtica del maltractament, sobre tot a la gent jove.