L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 17 de novembre del 2016

Actes per avui i demà sobre violència de gènere al Braç Treballador


La regidoria de Serveis Socials i d'Igualtat ha donat a conéixer les activitats a desenvolupar al llarg del dia d'avui i demà dins de la programació especial contra la violència de gènere que es desenvolupa al llarg del mes de novembre.

Avui:
Aquesta vesprada a les 19 hores i en l'aula de formació del Braç Treballador hi ha la projecció d'una pel·lícula amb temàtica sobre la violència de gèner.

Demà
La programació adquireix un caire especial amb la presència del magistrat de violència de gènere del partit judicial de Sueca, José Luís Mendoza Gastearena, i el tècnic especialista en violència de gènere, Agustí Sapinya Lloret, amb un acte denominat "café tertúlia" on els assistents comentaran i debatran sobre un testimoni aportat per una víctima de violència de gènere.

Una experiència per tant que pot resultar molt enriquidora per conéixer pautes de comportament dels maltractadors, com actuen i quina ha de ser l'actuació de la víctima en casos com aquests, encara que sense dubte el primer ha de ser denunciar-ho.

L'acte serà a l'aula de formació del Braç Treballador a les 19 hores.