L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 25 d’octubre del 2016

Una de les firmes investigades a Sagunt va col·laborar amb el PP d’Isabel Bonig a la Vall d'Uixò


Una empresa va pagar una part de la campanya electoral municipal que Isabel Bonig, presidenta actual del PP valencià, va dur a terme el 2011 per a ser reelegida alcaldessa de la Vall d’Uixó (Castelló). L’empresa un any abans havia aconseguit una contracta d’enllumenat públic del mateix Ajuntament i es va negociar amb un responsable perquè assumira el cost de la web del PP de la Vall amb una despesa mínima per als populars.

L’empresa era Imesapi, del grup ACS, propietat de Florentino Pérez. Es tracta d’una de les firmes investigades en l’anomenada Operació Flotador, que va portar a agents de la Unitat contra la Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) a registrar l’Ajuntament de Sagunt i altres dependències. Entre les obres que s’investiguen destaquen l’asfaltatge i el manteniment de vials públics de la ciutat

Bonig va al·legar, quan el diari El País va publicar la notícia, que era alcaldessa, però no sabia com es va contractar la web local del partit i va remetre al “responsable de l’organització local del PP”, que era Vicent Aparici.

Segons el diari El Mundo inicialment la Fiscalia va presentar una denúncia per prevaricació en haver-se detectat fraccionaments de contractes, però en el curs de la investigació s’haurien detectat pretesos regals als implicats.