L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 28 d’octubre del 2016

Tavernes celebra avui divendres el Dia del Veí


L’Associació de Veïns La Valldigna reconeix el treball d’empresaris i comerços de Tavernes com Vicente Pérez, Mollaro Modes, Ferreteria El Siglo i Joaquín Grau Grau.

L’Associació de Veïns de Tavernes, en col·laboració amb l’Ajuntament de Tavernes, les associacions de comerciants i l’Associació de Veïns de la Comunitat Valenciana (CAVECOVA), celebra el Dia del Veí avui divendres dia 28 d’octubre en la Casa de la Cultura a les 20 hores. 

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i la presidenta de l’Associació de Veïns, Maria Luisa Grau, presentaran l’acte i faran l’entrega de premis.

Enguany, amb l’objectiu de reconèixer i valorar l’aportació a la vertebració de la ciutat, generació rere generació, i al comerç actiu, es lliuraran premis a Vicente Pérez, Mollaro, Ferreteria El Siglo i Joaquín Grau Grau.

Tot seguit, els assistents podran gaudir d’una actuació musical de l’Ajunt de la Bóta per a acomiadar una jornada commemorativa del centenari de Tavernes com a ciutat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona iniciativa, pero segur que als comerços els agradaria mes que milloraren els aparcaments i accesibilitat abans que donar-los una placa conmemorativa... Per exemple, allí on está el nou retén de la policia, ja que cada vegada que vaig a la ferreteria de la entrada del poble, o bé aparques a 'fer la mà' (quan tens que anar o tornar ben carregat) o bé et guanyes una bonica multa per aparcar damunt la cera. Perque no habilitar aparcaments en el carre de la farola? Allí hi ha lloc de sobra...

Anònim ha dit...

+1 al primer comentari. Amb la opertura del retén van llevar llocs per a aparcar allí davant del taller de Jordi Fabian, lleven plases d'aparcament i a posar multes... El carrer de cervantes sempre está a tope, en la carretera no es pot aparcar tampo ja, hi han un parell de finques grans per la zona i alli no cabem tots. No entenc com en un carrer tan ampli i poc transitat com el de la farola no habiliten llocs per a aparcar.