L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 8 d’octubre del 2016

PLENARI D'OCTUBRE 2016: Tavernes demana la declaració de zona catastròfica



 
El consistori de Tavernes va aprovar una proposta de l’alcaldia defesa pel regidor d’Agricultura, Javier Escrihuela, de Compromís, en el sentit de demanar la declaració de zona catastròfica al nostre terme pels efectes sobre la taronja de les tronades i pedregades patides els darrers mesos. 
 
 El regidor Javier Escrihuela Altur va remarcar que la darrer tronada del 23 de setembre havia afectat més encara els horts que ja havien estat pedregats el passat mes de maig, de manera que a efectes de danys tot el terme municipal havia resultat afectat, amb la qual cosa implicaven una gran pluralitat de persones i béns en la zona referida. 
 
 Cal indicar que la declaració de zona afectada greument per una emergència derivada de fenòmens de l’oratge s’efectua per acord del Consell de Ministres, a proposta dels ministres d’Hisenda i Administracions Públiques i de l’Interior. 
 
 Per tot això, el consistori per unanimitat aprovava el dirigir-se al Consell de Ministres i demanar la declaració de zona catastròfica, com a conseqüència de les pluges amb durant els dos mesos esmentats.