L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 26 d’octubre del 2016

Nota oficial del Gabinet d'Alcaldia de Tavernes

Arran de la publicació en "Las Provincias" d'una notícia on s'afirmava en el titular que l'alcalde Jordi Joan havia donat "plantó" a la Policia Local i no havia acudit a una reunió programada anteriorment, hem rebut la següent nota oficial: 


Davant les informacions publicades en un mitjà de comunicació en relació a la reunió mantinguda en l’Ajuntament de Tavernes entre els sindicats de Policia Local i els regidors de Seguretat Ciutadana i de Personal, on s’afirma que hi havia el compromís per part de l’alcaldia d’assistir a dita reunió, des del Gabinet d’Alcaldia es vol mostrar el seu malestar davant la falta de contrastació de la notícia.

La reunió del dia 13 d’octubre no es va confirmar 48 hores abans, ni tampoc es va dir, per part del Gabinet d’Alcaldia, que l’alcalde assistiria.  Jordi Joan tenia dues comissions convocades a Les Corts per a eixe mateix dia, una de matí d’Hisenda, on és el portaveu, i altra de vesprada, on va haver de substituir a l’alcaldessa de Carlet. A més, personalment l’alcalde va cridar un sindicalista del SPPLB de Tavernes per informar-lo que no podria estar a la reunió.

Els regidors, Perfecto Benavent i Llum Sansaloni, es van reunir amb els representants sindicals. A més de tindre les delegacions de Personal i Policia, són primer i segon tinents d’alcalde, respectivament, per la qual cosa es va creure convenient que hi acudiren els dos.

Per últim, des del govern municipal es lamenta que el mitjà en qüestió, que és  lliure de publicar qualsevol informació que li arribe, no s’haja posat en contacte amb el govern municipal de Tavernes per contrastar la informació.

5 comentaris:

Veïna ha dit...

para qué s'ha de posar amb contacte amb l'altra banda? para que li xafe una bona desinformació?

Anònim ha dit...

Per favor cotorra no defiendas, lo no defendible y las mentiras.
Los vecinos conocen a todos, estas personas se desplazaron de fuera de la población
y parece ser que a uno de ellos es la segunda vez que el Sr. Alcalde no se le presenta.
Que asuma la responsabilidad y que le de solución a los problemas que tiene la Policia, no es normal lo que esta ocurriendo SR. ALCALDE COJA EL TORO POR LOS CUERNOS PARA ESO SE PRESENTO DE ALCALDE Y LE VOTAMOS. NO SE ESCONDA.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Matem al missatger? Sembla ser que és el que vosté vol fer.
Ací ens hem limitat a publicar la nota del gabinet d'alcaldia.
Si vosté té alguna cosa a dir, es dirigeix al Gabinet d'Alcaldia o demane cita personal amb qui crega convenient per a parlar de les seues reivindicacions laborals o de sou.
I no ens escriga en castellà, que canta massa.
I si li ha de dir mentirós a algú, digali-ho a la cara.

Veïna ha dit...

Perquè vivim en el poble i ens coneixem, sabem com son alguns policies locals, de quin peu coxeigen, i que alguns coxeigen dels dos. Com en totes les feines alguns fan malbé la reputació laboral de tots.

Anònim ha dit...

El segundo anónimo habla de toros y de lo indefendible, lo que demuestra su orientación política. Una persona de las que se desplazó a esta población, es de un sindicato que no tiene sindicalistas ni afiliados en la policia ni en el ayuntamiento de Tavernes. Pero sí que tiene mucha relación con el partido de la rosa. El periòdico que saca la noticia sin contrastar con el gobierno, es muy afín al partido de las palomas. Yo no veo toros y cuernos que coger, veo política pura y de la mala.
Esto es un pueblo y nos conocemos todos, también a todos los municipales del pueblo.