L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 10 d’octubre del 2016

No tenim remei


Va ser ahir, dia d'Octubre, i al carrer Divina Autora. Nosaltres ahir no vam voler "embrutar" la diada amb una notícia deplorable. Ni que siga diumenge, ni que siga 9 d'octubre: no es paren en palles a l'hora d'embrutar els carrers del poble.

Encara que hem dit mil vegades que són accions que no s'han de fer, encara que estem cansats de repetir que hi ha uns dies que l'Ajuntament arreplega trastos gratuïtament, encara que estem cansats de dir que sempre queda el recurs alternatiu de l'ecoparc, encara que.... tantes i tantes coses diem, estem sempre al cap primer.

Hi ha gent que no respecta res, que li té tot igual, i que igual li dóna vore el carrer brut que no vore'l, tirar o traure els trastos quan pertoca o quan no pertoca. I com sempre, l'acció quedarà impune perquè segur, segur que ningú ha vist l'autor. 

I així passen els dies i els mesos, i no coneixem de cap actuació ciutadana que haja assenyalat l'autor o autors.

I si açò és lamentable, també és lamentable l'actuació d'alguns blogs locals que davant situacions com aquestes en lloc de carregar crítiques contra els incívics autors, solen carregar contra els treballadors de la neteja i davant coses com aquestes o paregudes dir que no netegen, per al final anar sempre a parar al mateix: a criticar al govern considerant-lo culpable de la brutícia que gent irresponsable escampa pels carrers.
 

1 comentari:

Anònim ha dit...

I les multes??