L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 8 d’octubre del 2016

No pararem mai, els vallers i les valleres?


Repetim la pregunta del títol: Els vallers i valleres no pararem mai de destrossar i de fer malbé el mobiliari urbà, els edificis públics i tot allò que se'ns pose al davant?

Avui ens han enviat aquestes fotos: Són de la Plaça del Prado i en concret de davant de l'Escola de Música: pedres planes de murs arrancades, trencades i posades davant de la porta del centre educatiu.

Un acte vandàlic més, com tants altres: de pintar grafits a les parets, embrutar de pintura els bancs, trencar les papereres, o deixar fem i trastos fora dels contenidor. O com ens han informat també, deixar cartró a la gana, per omplir mig camió, davant la Casa de la Cultura.

I la culpa no pensem la tinguen els empleats de l'Ajuntament o els de la neteja, com algunes vegades  hi ha sectors que els acusen. 

Hem de ser sincers: la culpa és dels veïns nostres que actuen així, i també dels que els ho veuen i ho consenteixen. Costa molt de creure que coses com les que veiem en la foto, o quan algú comença a deixar mobles o a deixar muntonades de cartró en mig del carrer... la veritat, costa molt de creure que ningú del veïnat o cap vianant ho veu i dóna avis a qui corrrespon perquè actue.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

I la Policia? Cap multa?

Anònim ha dit...

Si, si, valenciana es xq vosaltres ho digueu. Agarreu-se el dicionari i a veure quina bandera apareix de Valencia, sabuts! Voleu fer creure que un burro vola o que?

La Cotorra de la Vall ha dit...

No és perquè ho diguen ací, sinó perquè ho diuen els diccionaris, ho diuen en google, ho diu la història i ho diuen totes les hemeroteques dels diaris.
El Penó de la Conquesta i la senyera del Consell del País Valencià són dues banderes tan valencianes com la Mare de Deu dels Desemparats, la Dama d'Elx i la cova de Bolomor.

És que al final per no saber, ja no sabeu ni escriure un comentari al lloc que correspon.