L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 17 d’octubre del 2016

"No obriria la nova RTVV" - Isabel Bonig del PP

La presidenta del PP valencià, Isabel Bonig, ha assegurat avui que si estigués governant en la Generalitat " no obriria la nova RTVV” . La lideressa del PP valencià ha deixat clar el que han vingut demostrant en els últims mesos quan s'han accelerat els tràmits per reobrir nostra televisió i ràdio publica: que en el PP no la volen.

Com ací en la Cotorra hem publicat en diverses ocasions el PP valencià ha posat totes les traves i problemes haguts i per haver per impedir que avancés el procés. Avui la presidenta del PP no ha pogut ser més clara: “jo no obriria la nova RTVV”.

Aquestes manifestacions es realitzen uns dies després que el govern de Rajoy haja deixat entreveure que pot enviar al Constitucional la llei de la nova RTVV. Per què? Perquè l'actual govern valencià ha posat una preferencial en les contractacions a favor dels treballadors de l'antiga RTVV i el govern de Rajoy veu il·legal eixe tracte als extreballadors de l'antiga RTVV.

Bonig ha criticat al president de les Corts Valencianes, Enric Morera, de Compromís perquè aquest h afirmat que l'actuació del PP "és un atac contra els drets dels valencians". Eixes manifestacions de Morera en defensa dels valencians, que som l'única autonomia en llengua pròpia sense TV, les ha considerades com a “ignorància supina o ganes d'embullar i enganyar a la gent".