L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 13 d’octubre del 2016

Molestaven a algú?


¿Molestaven a algú les papereres del mirador de la Valldigna? és la pregunta que ens fa la persona que ens ha enviat aquestes fotos. Gràcies abans de res.
Realment, amic o amiga, no t'ho podem respondre, però no pensem que unes papereres col·locades perquè hi aboquem les deixalles i que el paratge es conserve net i polit, puguen molestar a ningú, sinó al contrari: les persones amb trellat agraeixen el detall i aplaudeixen la iniciativa i col·laboren al manteniment.
El que si podem dir-te és que tots no tenen trellat i hi ha qui gaudeix fen mal al mobiliari, destrossant i, el que és pitjor, fer mal sense traure res de profit, perquè ja ens direu el benefici de desfer unes papereres!.

Esperem que ara els de sempre no comencen que si falta de vigilància, que si més policia, que si.... perquè no és això: on hi ha civisme, respecte, coneixement i estima a Tavernes, no calen vigilants.