L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 31 d’octubre del 2016

Les falles fan una passa per ser declarades Patrimoni Immaterial de la Humanitat

Falla la Dula, guanyadora enguany
Les Falles de València han donat avui dilluns un pas més en la carrera per alçar-se amb el títol de Patrimoni Immaterial de la Humanitat, segons la resolució de la Unesco, i que finalment  es resoldrà en la reunió convocada entre el 28 de novembre i el 2 de desembre a Addis Abeba.

La Secretaria de la Unesco ha fet públic un projecte de Decisió del Comitè del Patrimoni Immaterial pel qual es disposa la inscripció de la candidatura de la Festa de les Falles valencianes en el Llistat del Patrimoni Immaterial per complir satisfactòriament els cinc criteris requerits.

L'elecció i inscripció definitives es decidirà en la reunió del Comitè Intergovernamental per a la Salvaguarda de Patrimoni Cultural Immaterial que se celebrarà a Etiòpia.

Fa un any, les Falles van ser proposades com la candidata espanyola per a ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, organisme de les Nacions Unides per a l'Educació la Ciència i la Cultura, amb seu a París, que estudia des de llavors la proposta al costat de la d'altres procedents de diferents països.

La candidatura no solament inclou a les Falles de la ciutat de València sinó a totes les poblacions on es viu aquesta festa valenciana

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Visquen les falles!!

Anònim ha dit...

Visquen les Falles!!!
La millor festa del món !!!