L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 17 d’octubre del 2016

L'ajuntament va ingressar dijous en el banc el segon pagament de Xarxa Llibres. Tavernes hi ha destinat 236.000 euros.


L'ajuntament de Tavernes va enviar ahir al banc la tramesa de diners corresponent al pagament de la segona fase del Xarxa Llibres. A partir d'ara, la gestió queda en mans dels bancs que hauran de fer la transferència a cadascun dels beneficiaris, cosa que podia iniciar-se avui mateix o a partir de la pròxima setmana.

La regidora d'Educació, Bea Ferreres, compleix per tant la promesa de gestionar i començar a pagar dins les primeres setmanes d'octubre. Ara ja s’ha tramitat l’autorització i disposició del pagament a les 1.065 famílies que cobraran l'ajuda. Com es va dir en el seu moment, el fet que hi hagués 35 famílies sense dades va fer que s'endarrerira el proces uns dies. El Departament d’Educació va haver de telefonar a cadascún dels interessats i reclamar-los totes les dades.

La segona fase destina més de 95.000 euros, que beneficiaran 1.135 xiquets dels centres escolars de Tavernes. Això vol dir que 81 alumnes han decidit no participar en el segon període. En total, Tavernes ha destinat més de 236.000 euros per a cobrir les ajudes de Xarxa Llibres, en què l’Ajuntament ha pagat la tercera part, al voltant de 79.000 euros.

L’objectiu del programa Xarxa llibres ha estat proporcionar llibres de text i altres materials curriculars de forma gratuïta als alumnes de centres públics i privats concertats que estan en l’ensenyament obligatori o formació professional bàsica. D’esta manera, en els centres escolars s’ha creat un banc de llibres perquè els alumnes de cursos posteriors els puguen utilitzar, a fi de fomentar entre els alumnes un ús responsable del material. 

Es pot cobrar a partir d'avui, segons la pressa que es done el banc 

L’Ajuntament de Tavernes, com hem dit al principi, va enviar ahir els diners al banc i per tant serà ara el temps que el banc tarde en ingressar l'ajuda a cadascun dels beneficiaris.

La regidora d’Educació, Bea Ferreres, va explicar en el plenari d'octubre que el divendres 23 de setembre s'havia fet la segona abocada de dades, i es va vore que hi havia uns 300 alumnes que no tenien les dades correctes.

La decisió va ser esperar per a analitzar i comprovar quins alumnes no serien beneficiaris, bé perquè no van tornar els llibres o bé perquè ja se’ls va pagar tot en el primer termini. Així i tot encara quedaven aquests 35 alumnes dels quals no es tenia les dades ben abocades.


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Si. Ja he cobrat.

Anònim ha dit...

La meua germana també

Anònim ha dit...

I jo

Anònim ha dit...

Ahir es va dir a l' IES la Valldigna que les portes d'emergència, algunes d'elles, estan bloquejades o inutilitzades. Seria convenient que es revisara per la seguretat dels nostres fills/es.