L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 17 d’octubre del 2016

Gràcies, moltes gràcies senyora portaveu del PP



Afirma la portaveu del PP, Eva Palomares, que gràcies a la seua insistència i exigència, l'Ajuntament ha pagat el segon termini de Xarxa Llibres. Quines ocurrències les d'aquesta dona.... Això no s’ho creu ni ella, però vaja... el que ens toca llegir! 

Sort que l'humor no el perdem, perquè segons la versió de la portaveu del PP:

-  Si s’han pagat els llibres és perquè a partir del 23 de setembre, dia en que s’iniciava la introducció de dades dels beneficiats, va ser la portaveu del PP qui,  un a un, entrava  tots els noms i dades dels beneficiats en l’ordinador. 

- Si s’han pagat els llibres és gràcies a que va ser ella qui es va adonar de les moltes errades presentades per les famílies i els va preguntar una a una, les va corregir i va refer de nou el llistat. 

-  Si s’han pagat els llibres és perquè ella va comprovar que 35 famílies no cobrarien perquè havien dit mal l’IBAN bancari i ella es va prendre la molèstia de, personalment, preguntar una a una a totes les famílies i corregir l’IBAN malament. 

-  Si s’han pagat els llibres és perquè ella es va prendre seriosament la tasca d’introduir les noves dades bancàries en aquells casos que les famílies no havien comunicat el canvi de banc. 

-  Si s’han pagat els llibres és perquè ella personalment, va comprovar un a un els més de mil beneficiats perquè no ho haguessen cobrat tot en la primera fase, amb la qual cosa ara no els corresponia i no es podia concloure el procés de pagament.

Aquestes són algunes de les moltes tasques que la portaveu del PP hauria fet perquè les famílies cobraren la segona fase. Ara, si ella ha solucionat el problema de centenars de famílies, si ha gastat el seu temps i el telèfon en avisar a les famílies... és de justícia que l’Ajuntament li pague la minuta dels treballs fets, de les hores empleades, de les despeses de telèfon i, fins i tot, de la gasolina si ha anat a cada d’alguna família perquè no responien el telèfon.

Però igual ha d'esperar mesos perquè no hi haurà partida pressupostària, o caldrà fer un reconeixement de crèdit, etc, etc.  Igual se n’alegra perquè tindria una bona excusa per seguir publicant notes de premsa que no se les creu ningú.

I ara amb seriositat

Si tot fos així li hauríem de dir: gràcies, moltes gràcies, però no. L’única intervenció de la portaveu del PP en aquest tema va ser una pregunta en el plenari, que ni calia fer-la perquè com a regidora té accés a tots els expedients, a més que qualsevol tècnic d’educació li ho hauria explicat. Però ho planteja en el plenari, almenys que semble que s’interessen pels temes locals, i té tema per a nota de premsa. 

L'única cosa que hem tret clar és que no sap com funciona l'Ajuntament. Els treballs, la faena, les fan els funcionaris i el govern municipal organitza i dirigeix. A més, si ella com és evident no forma part del govern municipal, no pot ser mai que gràcies a ella s'haja pagat Xarxa Llibres, ella no organitza ni dirigeix cap actuació de govern, i com és massa sabut l'esforç i el treball l'han fet els funcionaris per corregir totes les errades detectades. 

I acabem: no s'ha tardat tres mesos en pagar com ha dit en altres ocasions. Les dades de la segona fase per ordre de Conselleria s'havien de començar a introduir el dia 23 de setembre. I del dia 23 de setembre al 11 d'octubre que es van acabar els treballs són 18 dies naturals, festes incloses, encara que per la festa es van d'enviar al banc el dia 13 octubre. I en 18 dies s'han refet dues vegades llistats per errors i mancances de les famílies i això no ha fet ella, sinó els funcionaris als quals el PP tant maltracta.