L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 22 d’octubre del 2016

Els 14 pobles del Partit Judicial de Sueca treballen conjuntament contra la violència masclista


Els catorze ajuntaments que configuren el Partit Judicial de Sueca han iniciat un seguit d’accions per tal de coordinar les seues polítiques de lluita contra la violència masclista. I ho faran amb estreta col·laboració amb el Jutjat número 4 de Primera Instància i Instrucció i Violència de Gènere del qual és titular el magistrat José Luis Mendoza.

En una reunió celebrada a Cullera es va decidir com a una de les primeres mesures que els municipis celebren el Dia Internacional contra la Violència de Gènere el pròxim 25 de novembre. Serà per tant la primera vegada en la història que es lluita conjuntament contra la xacra de la violència masclista i s'inicien els tràmits per a dotar el partit judicial d’un Punt de Trobada Familiar.

També hi van tractar l’estat en què estan els tràmits per a aconseguir la implantació d’un Punt de Trobada Familiar (PEF) a la ciutat de Sueca. Actualment, el Partit Judicial no disposa d’esta prestació i ha de fer ús del PEF de Gandia, que està saturat per l’alta demanda.

El grup, que engloba els 14 municipis, abans d'aquesta reunió a Cullera, es va constituir i reunir a Sueca, on els integrants tingueren l’oportunitat de visitar l'habitatge que l’Ajuntament de Sueca ha cedit per a la ubicació del PEF.

Segons el web municipal