L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 9 d’octubre del 2016

El concert de la Banda Simfònica se celebrarà avui a les 19:00 hores al Musical

La Banda Simfònica de la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes celebra la festivitat del 9 d'octubre amb un concert d'obres basades o inspirades en el folklor musical valencià. De Manuel Palau a Pedro Sosa, passant per compositors tan relevants com Salvador Giner, posen la nota musical a la festivitat del 9 d'Octubre a Tavernes.
 Un concert que tanca la jornada d'avui, on s'han realitzat activitats com la "Fira Valenciana El Palleter, el "XL Festival de Balls populars", el "Mig any faller", o el "Festival Coral Marinyen & XV de Març".

El concert, que estava previst al Passeig País Valencià, a partir de les 19:00 hores es trasllada a la seu del musical pel mal oratge.
El programa, dirigit per Rafa Garrigos, està format per:

I PART
Antañona                F. Tormo Ibáñez
Coplas de mi tierra M. Palau
Siluetes                   M. Palau

II PART
Valencianeta              L. Martí
Una nit d'Albaes        S. Giner
Rapsodia Valenciana M. Penella
Lo cant del Valencià    P. Sosa