L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 23 d’octubre del 2016

El Club d'Atletisme Valldigna es va presentar ahir


Foto  presa del facebook del club i autoria de Joan Bononad


Ahir per la vesprada va tindre lloc la presentació del Club Atletisme Valldigna en totes les seues seccions i categories. Era la primera vegada que el club feia una presentació de tots els components i va resultar un acte molt especial al qual va assistir en representació de l'Ajuntament el regidor d'Esports, Josep Llácer.
 
L'acte va servir també per escenificar el relleu en la presidència, donat que després de cinc anys de dirigir el club amb una tasca digna de tot elogi per l’increment d’activitats i seccions, Sergi González cessava com a president del Club Atletisme La Valldigna i el succeïa Raül Aparisi, al qual desitgem un llarg i profitós mandat. 
 
El regidor Josep Llácer es dirigeix als assistents
 El Club ha experimentat un gran creixement en els últims anys i aquesta temporada, tal com es va veure a la presentació, es compta amb més de 120 xiquets i xiquetes en l’escola i amb més de 200 adults a les diferents seccions. Són també molts els atletes que entrenen amb gran il·lusió dins del gran ambient que viu el club.
 
 Això ha fet que la presència del club haja estat una constant en la vida esportiva de Tavernes on cada any organitza i participa en activitats com la cursa de la platja, la de Sant Silvestre, el camp a través infantil, la cursa infantil d’inici de festes, el triatló infantil, sense oblidar la participació que els seus atletes fan en proves i competicions autonòmiques on sempre el pavelló de la nostra ciutat queda ben alt. 
 
 Enhorabona per l’acte d’ahir i molts èxits.