L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 17 d’octubre del 2016

ACUDE desmenteix el PP en el cas del local de l’antiga Cambra Agrària



“Des del primer moment que se'ns va prestar el local teníem coneixement de les condicions. Sabíem que la cessió podria ser d'entre un dia i cent anys; sabíem que l'Ajuntament no podia fer inversió alguna perquè no els pertanyia, i sabíem que arribat el moment ens proporcionarien altres instal·lacions” és un dels paràgrafs del comunicat d’ACUDE penjat al facebook, potser el més significatiu i important, arran de la falsa polèmica creada pel PP sobre l’associació i la ubicació actual en la planta baixa de l’antiga Cambra Agrària.

ACUDE indica també en el comunicat que “per a tranquil·litzar a totes les famílies que ens heu cridat, comunicar-vos que el govern local ja ha concertat una reunió per a explicar-nos la situació, la qual no és imminent, i possibles solucions, arribat el moment, previstes pel govern local i ja comentades amb nosaltres anteriorment”.

ACUDE ha lamentat haver-se convertit en “el centre d'una polèmica que no hem creat, ni el centre d'un problema, el qual creiem que no existeix” i agraeix la preocupació de tots els grups polítics respecte a la situació en quedaran quan es traslladen de local i recorda el seu lema “Avui per tu, demà per mi".

El comunicat d’ACUDE, en original castellà i que hem traduït, desmenteix totalment la nota de premsa del PP i també ens dóna la raó a la gent de la Cotorra. Ahir vam dir ben clarament que “quan ACUDE va començar a usar el local sabia tota la informació, coneixia que hi havia gestions des de la passada legislatura, la del 2011 al 2015, per aconseguir-ne la cessió per a Tavernes. ACUDE sabia que l’ús del local podia ser per a molts o per a pocs anys” al temps que ja vam dir que el comunitat del PP era fals i demagog.

I que va dir el PP al respecte perquè ACUDE els desmentesca? Doncs açò: “l'associació no tenia cap informació al respecte. Ni coneixia que havia d'abandonar les instal·lacions ni, per descomptat, on s'ubicaran quan les abandonen. Davant aquest desconeixement l'associació ha mostrat la seua preocupació", en paraules del seu regidor Salvador Sansaloni. I com  es pot comprovar, això no té res a vore amb la realitat, perquè ACUDE ho sabia tot.

La polèmica ens sap greu pel regidor Salvador Sansaloni, una persona recta i que sempre va en bona fe i ànim d’ajudar a tots i que, sincerament, posem en dubte haja fet eixes manifestacions. ¿Qui t’ha clavat eixe embolao, senyor Sansaloni?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ganes de crear polèmiques on no hi han, en tal d'eixir en els mitjans de comunicació i fer vore que fan algo, caigent en el més absolut patetisme i roçant la paranoia, inventant coses si fa falta. Les mentires del pp a cada vegada les pillem més prompte, lléstima que un xicot íntegre com Simeonet caiga en eixe joc brut del seu partit podrit.

Anònim ha dit...

Ho firma Salva Simeón però l'estil i el que diu em sona més a redacció de la portaveu.

Anònim ha dit...

Estan fent bo a Vidal