L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 24 de setembre del 2016

Visita de la diputada de Turisme al monestir de Santa Maria




La diputada de turisme, Pilar Moncho, es va reunir ahir al monestir de Santa Maria de Valldigna amb els alcaldes i regidors de turisme per parlar del turisme de la Valldigna, conèixer de primera mà les inquietuds i propostes dels ajuntaments i treballar conjuntament per millorar l'oferta turística de la Valldigna.


Pilar Moncho va visitar el monestir de Santa Maria de Valldigna, ubicat a Simat, on va rebre les explicacions del conjunt monumental de l’arquitecte conservador Salvador Vila.

Previ a aquesta visita, la responsable de Turisme de la Diputació havia presentat a Tavernes el conveni per iniciar al primera fase del Centre d'Interpretació de Bolomor.