L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 14 de setembre del 2016

Reunió amb el SERVEF per impulsar els tallers ocupacionals



El govern de Compromís de Tavernes està a l'espera que el SERVEF homologue els cursos de formació que desitgen i confien s'impartisquen en la ciutat. L'alcalde, Jordi Joan, i el regidor de Foment Local, Josep Llàcer, s'han reunit amb la directora general d'Ocupació i Formació del SERVEF, Rocío Briones, per a impulsar els diversos projectes i tallers d'ocupació que es pretenen dur a terme.

El consistori confia que el SERVEF accepte tots els requisits presentats en la convocatòria que va finalitzar dissabte passat. Els cursos donaran ocupació a 30 alumnes, seleccionats pel SERVEF per a realitzar aquests tallers i també triarà al professorat. Una novetat important és la durada total dels cursos que passa a ser d’un any quan fins ara eren sis mesos.

Els alumnes perceben un salari a canvi de rebre una formació teòrico-pràctica. La seua temàtica és diversa i entre els diferents tallers es troben el de jardineria i treballs forestals o els de disseny i realització de pàgines web.

La reunió va servir per a informar a Rocío Briones sobre l'estat de l'ocupació en Tavernes i, a més, se li va explicar i va informar dels projectes municipals a executar a través dels tallers sol·licitats, tot amb la finalitat d'impulsar uns tallers ocupacionals que, sens dubte, beneficiaran als ciutadans del municipi valler.

Jordi Joan ha manifestat que “un dels majors interessos del govern municipal és, com sempre s'ha demostrat, que l'Ajuntament s'adherisca a totes els convocatòries de tallers ocupacionals que és convoquen per a impulsar l'ocupació en la nostra ciutat”.

Per la seua banda el regidor de Foment, Josep Llácer, considera que el més important és aconseguir el material necessari per a impartir els cursos de formació que tenim en ment i va assenyalar que si tot va bé, confia en què “abans de finals d'any començaran els cursos».

El regidor ha recordat la novetat important: “Altres anys els cursos tan sol duraven mig any, però SERVEF ha decidit canviar la seua línia i ampliar la formació durant més temps”, en concret a un any.