L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 9 de setembre del 2016

FESTES 2016: Ofrena a la Mare de Deu de Lorda


Ahir per la vesprada va tindre lloc l'ofrena a la Mare de Deu de Lorda, un acte on van ser protagonistes els dansadors del Grup de Balls Populars "La Vall de Tavernes" i  el grup de dolçainers i tabaleters de la Valldigna, que van amenitzar l'acte i acompanyaren els balladors en les seues evolucions.


Els dansadors van oferir una mostra dels seus balls davant de la gruta on s'hi troba la imatge, cas del ball de les cintes o el de gegants i cabuts, tots davall l'atenta mirada dels veïns i de la gent que acompanyava el grup de balls.


La comitiva de l'ofrena anava acompanyada de xiquets i xiquetes disfressats i entre ells, un gran drac que ha estat molt ben acollit per la xicalla, les evolucions del qual han entretingut també els menuts. Després, els xiquets han tingut un ball de disfresses a la Plaça de la Casa de la Cultura.