L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 16 de setembre del 2016

Mario Enguix (PP) acusa a Josep Llàcer (Compromís) de mentir quan les actes de la comissió i del plenari demostren que el mentider és ell.



Espectacle lamentable i vergonyós el protagonitzat ahir pel regidor Màrio Enguix, del PP, en la reunió explicativa de dimecres de la Versió Preliminar de la Homologació Modificativa del Sòl No Urbanitzable (HMSNU) en el Saló de Plenaris de l’Ajuntament. 

La reunió estava dirigida a membres del Consell Agrari i agricultors de Tavernes i en el transcórrer va tindre moments molts desagradables protagonitzats pel regidor del PP Mario Enguix que va acusar públicament el regidor d'urbanisme Josep Llàcer, de Compromís, de mentider i de voler enganyar als assistents a la reunió.

El regidor del PP argumentava que el document de la versió preliminar de la HMSNU era una cosa de Compromís i que no havia estat mai tractada en comissió d’urbanisme ni havia passat per plenari per a l’aprovació de tots els partits. 

Fins i tot el senyor Enguix va dir públicament que ell no havia votat a favor del document ni de que s'iniciara per tant el període d'exposició pública, cosa que vorem tot seguit és mentira: el HMSNU es va debatre en comissió d’urbanisme i en plenari, i va ser aprovat per unanimitat, o siga per tots els partits i regidors. 

En resum: un nou show muntat pel PP, en aquest cas a càrrec del regidor Màrio Enguix, i tenint com a espectadors els assistents a la reunió en el Saló de Plenaris de l’Ajuntament. Una actuació molt en la línia obstruccionista que du a cap el PP de Tavernes des de la passada legislatura, una estratègia que el fa utilitzar la mentida i la difamació com a mitjà de desgast del govern de Compromís. 

Sembla ser, i d’exemples ja n’hem dit molts ací, que per al PP de Tavernes tot val si al final aconsegueixen crear polèmica i posar dubtes en els veïns sobre la gestió del govern municipal. 

Ara allò que és més lamentable i trist és que el regidor del PP diga públicament que l’expedient no ha passat per comissió, ni per plenari i que ell no ha votat a favor de la proposta. 

Mario Enguix menteix i això es pot comprovar fàcilment revisant les ordres del dia i les actes tant de la comissió d'urbanisme com del plenari que el tema va ser debatut i aprovat per unanimitat en punt 2.10 del plenari del passat juliol. Per unanimitat, o siga amb el vot a favor del Sr. Mario Enguix, i per tant era ell qui no deia la veritat i estava enganyant els agricultors. 

Acta de la comissió amb el vot a favor del Sr. Enguix i de tos els components
Certificat del secretari on es demostra el vot a favor del Sr. Enguix i la resta de regidors
Adjuntem els documents de l’acta de la comissió i el certificat del punt de l’ordre del dia on s’aprovava el HMSNU. Cliqueu damunt per engrandir. Com tot el món pot llegir i comprovar es va aprovar per unanimitat tant en la comissió com en el plenari i el regidor del PP va votar a favor. 

A la vista d'això només podem concloure dos coses: 

- El senyor Enguix va utilitzar la mentida i la difamació del Sr. Llácer amb el presumpte fi de desgastar al govern municipal.

- El senyor Enguix acudeix a les comissions i plenaris, vota a favor dels punts, i no sap ni té idea del que s’ha debatut i desconeix què vota, i amb eixos condicionants costa molt de justificar els diners que cobra per assistència a comissions i plenaris.
 

L’actuació de Mario Enguix és més greu i el fet adquireix més gravetat encara si pensem i tenim en compte que aquest expedient de la Versió Preliminar de la Homologació Modificativa del Sòl No Urbanitzable (HMSNU) es va iniciar l'any 2008 a proposta de Manolo Vidal, alcalde aleshores, i en el govern municipal del PP era Mario Enguix el regidor d'agricultura. Totalment deplorable el que es va viure dimecres per la nit en el Saló de Plenaris.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

És cert que vista la política que segueix el PP caldria pensar en la primera opció, però per la meua experiència com assistent, a sovint, als plenaris, tampoc descartaria la segona.

Anònim ha dit...

Que podeu esperar de gent als que l'unic que els preocupa es que papa estat els ingrese la nómina al banc (i no es preocupen molt, perque ho tenen garantitzat)...

Anònim ha dit...

El gobern municipal no el desgasta el PP, el gobern municipal es desgasta sols, no li fa falta ni aMario ni el PP.

Juanjo ha dit...

Mario Enguix, el polític que a falta de més mèrits ha optat per el que millor sap fer: berrejar. Està on està per berrejador. Mira si anaven apurats per fer les llistes en el PP que van possar a un personatge com este en els llocs d'eixida.
Dos més com este i Ciudadanos a les pròximes eleccions els padsa el capdavant.