L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 15 de setembre del 2016

L'alçament de secret del cas Taula confirma cinc caixes B, de diner negre, en el PP valencià


El secret del sumari de la peça principal del cas Taula s'ha alçat i ha revelat fets molt greus: 

- L'existència de “cinc caixes B”, diner negre, presumptament procedent de mossegades. Les declaracions del ionki dels diners, Marcos Benavent, impliquen a Francisco Camps, Alfonso Rus, Alejandro Font de Mora, Gerardo Camps, Víctor Campos i Vicente Betoret, entre altres. 

-El president del PP en la província de València, Vicente Betoret, coneixia la presumpta trama de comissions investigada per Fiscalia i la UCO des del 2014. 

Betoret coneixia el repartiment de diners i hauria participat en reunions de la presumpta organització criminal del PP valencià dirigida per Alfonso Rus, l'expresident, i que es va estendre a l'Ajuntament de València amb Rita Barberá d'alcaldessa. 

El sumari, a més, revela l'existència de caixes negres en el partit i assenyala a l'ex president Francisco Camps com l'enllaç amb la de Gènova. 

La peça principal de Taula investiga els sobrecostos en la construcció de col·legis i un altre nom que apareix és el d'Alejandro Font de Mora, exconseller de Educacion i diputat actual en les Corts Valencianes. També s'assenyala el diputat nacional del PP, Gerardo Camps, i diversos diputats autonòmics més.

L'empresa Ciegsa(Construccions i Infraestructures Educatives de la Generalitat SA) està en el centre de la recerca de la peça principal al haver sigut utilitzada presumptament per la trama per al cobrament de mossegades. 

El sumari conté fotos de la Guàrdia Civil a investigats i seguiments a alcaldes propers a Alfonso Rus. A més, apareixen operacions urbanístiques vinculades a l'empresari alacantí Juan Ferri, implicat en els escàndol de la inversió realitzada per la CAM en el Carib.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Nyas

Anònim ha dit...

Nya si coca! Aixo es lo que es sap del PP i lo que no es sap de Compromis?