L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 20 de setembre del 2016

La Sectorial de l'Audiovisual Valencià acusa al PP de torpedinar la posada en marxa de la nova RTVV

La Mesav (Mesa Sectorial de l’Audiovisual Valencià) afirma que el PP està bloquejant l'acord d'elecció dels membres del consell de la nova Radiotelevisió Valenciana (RTVV) i acusa al PP de “nul·la voluntat de resoldre l'enorme problema que ells van provocar en l'anterior legislatura”.

El Mesav considera que les urgents necessitats dels milers de creadors, professionals i empresaris pendents de la reactivació del sector audiovisual valencià passa per la immediata posada en funcionament de la nova televisió valenciana. 
En conseqüència les associacions del sector audiovisual valencià han manifestat el seu “més ferm rebuig a la irresponsable actitud del grup parlamentari del PP en relació amb la formació del consell rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC)”.

El tancament de RTVV dut a terme per l'expresident Alberto Fabra, del PP , va ser una decisió arbitrària de tràgiques conseqüències i que ha dut conflictes laborals, empresarials i culturals que encara estan per solucionar, han afirmat els treballadors del sector audiovisual valencià.

A més, opinen que el PP han intentat “torpedinar el procés” de reobertura de RTVV amb la designació de Maite Fernández per a ocupar una de les places del consell rector, la qual cosa qualifiquen de “provocació”. 
Maite Fernández va ser una de les principals responsables de la manipulació informativa, amb el lamentable i esbiaixat tractament informatiu que va donar Canal 9 a l'accident del metro de València, per la qual cosa consideren no pot formar part de l'ens. També era la Cap d'Informatius de Canal 9 en l'època que es van produir l'assetjament sexual a tres periodistes per part de Vicente Sanz, exsecretari general i excap de recursos humans, que va ser condemnat el passat octubre per sis delictes, tres d'abús i tres d'assetjament.