L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 10 de setembre del 2016

La gespa del Vergeret està en un estat immillorable




La gespa del Camp del Vergeret es troba amb un estat immillorable quan encara no s’han complit les 48 hores des del macroconcert de festes que va tindre lloc en aquest recinte la nit del passat dijous. 
 
Cal recordar que els dies anteriors al dijous foren molts els que posaren el crit en el cel per la celebració del concert i dient que s’anava a desfer i a destrossar la gespa del camp.
 
El regidor d’Esport, Josep Llácer, ha confirmat ara que l'estat actual del camp i de la gespa és totalment immillorable. El regidor ha recordat un la situació actual, amb una moda de "queixa preventiva, destructiva" feta sense indicar cap proposta ni aportació en positiu. 
 
 
“És curiós vore gent que, abans que ocòrrega un fet, es queixa i ens acusa d’irresponsables, mal gestors i altres qualificatius semblants. Al final, els fets demostren que totes eixes queixes no tenen cap fonament” ha dit el regidor en el seu facebook, on també ha recordat que no és la primera vegada que el Camp del Vergeret acull un concert de festes, i fins i tot molt més multitudinari que el celebrat el passat dijous, i on en cap ocasió eixa gent ha obert la boca ni ha despotricat. 
 
En aquest context, i com exemple, recordem el concert multitudinari de David Bustamante en les festes del 2004 i que se va celebrar en el Camp del Vergeret amb més del triple de gent que el Macroconcert. En aquell temps ningú va obrir la boca ni va dir res del lloc de celebració ni dels possibles efectes, quan era el mateix lloc del dijous passat.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Llacer es veu que no sap de herba y tot eu vol fer bo.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Cal suposar que Llácer estarà assessorat pels mateixos tècnics que cuiden i porten endavant la gespa del camp, i abans de dir el que ha dit haurà preguntat als tècnics sobre l l'estat del camp després del concert.
I cal suposar que els tècnics són iguals abans que després del concert.
De totes maneres, la nostra és una opinió com tantes.

Anònim ha dit...

Pepe lo que dius no es cert,el anterior concert que es va celebrar al día despres hi havia un partit i jugadors en gent de neteja del ajuntament feren una batuda pel Camp retirant molt gots trencats i altres objectes a demes de les vomiteres i demes residus.O es que tu no el degues enterar? Fes memoria.I ara quan alguns hem posat el crit en el cel pel que anava a pasar tu dius que la gespa esta inmillorable ,aixo es mentira i ho hem comprovat ademes amb fotos fetes desde on no tocava ademes dels clots que ha deixat l'escenari.No es trata de desprestigiar a este govern pero abans de parlar comprova que siga real lo que estás diguent.Un saludo.

La Cotorra de la Vall ha dit...

I vista la suposada familiaritat que vosté té amb el regidor ( li parla de Pepe), i suposem que per la relació amb el club de rugbi, per què no firma el comentari?

Vicent Alberola. ha dit...

Mira soc Vicent Alberola,i demane disculpes per no haberme identificat perqué no solc escriure per aci i no se masa be com va aço.No tinc cap problema en aixo.I si ,he tingut contacte en Pepe com a company del Rugbi i en dol tot el tema este.

Vicent Alberola. ha dit...

No tinc cap problema en identificarme soc Vicent Alberola i no en vaig identificar perqué no se masa be com va aço,crec que ara si.En sap molt gre tot este asunt.Pues si , es eixa la relacio que tinc.I no m'agradat el comentari de que la gespa despres del concert estava be ,despres del que costa de cuidar i no es aixi.Hi ha que ser realistas i dir la veritat.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Gràcies Vicent. No cal demanar disculpes per això. I nosaltres ho diguérem perquè era obvi que tenies relació amb el regidor i el coneixies prou, d'ací que no enteníem el perquè de l'anonimat quan no passa res que un opine, encara que siga al contrari o diferent.
Salutacions

Anònim ha dit...

Mare de Déu, quin mals de caps per uns quants trossos de brossa que s'ha afectat i que d'ací una setmana estarà com si res havera passat.
Si aquells grans del rugbi que ens feren subcampions d'Espanya alçaren el cap! I jugant amb camp de terra. I no es queixaven.