L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 12 de setembre del 2016

FESTES 2016: Pujada del Santíssim Crist de la Sang al Calvari



La Pujà del Santíssim Crist de la Sang, patró de la ciutat, era un dels actes que tancaven ahir diumenge les Festes Majors de Tavernes de manera oficiosa. 
 
La imatge del patró va eixir des de la parroquial de Sant Pere i va fer el recorregut habitual fins l’ermita del Calvari on romandrà fins la Baixà de l’any que ve. La comitiva s’iniciava amb la banda de cornetes i tambors, i cal indicar la participació del grup de tabaleters i dolçainers, representants de les falles de Tavernes, representant de l’estament eclesial, i membres de la corporació, presidida per l’alcalde Jordi Joan, els quan van acompanyar el Crist al llarg del recorregut pels carrers de Tavernes. La banda de musica va tancar el seguici processional.
 
 
 
L’entrada del Crist a l’ermita del Calvari va anar acompanyada de revolt de campanes i un castell de focs d’artifici disparat al voltant de l’església de Sant Pere.