L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 28 de setembre del 2016

El PP no vol una nova RTVV en la llengua dels valencians



I el PP erre que erre, sempre en contra que els valencians tinguen un canal de televisió en la nostra llengua! Al cap i a la fi, ja la va suprimir fa uns anys. I ahir, es van firmar els documents que permeten desblocar l’aprovació de la nova RTVV però... sabeu quin partit no els va firmar? Efectivament el PP!

Aquest matí els grups parlamentaris del PSOE, Compromís, Podemos i Ciudadanos han firmat els tres documents que permeten desblocar l’aprovació de la nova RTVV. Ara Podemos manté el seu vet a la candidata proposada pel PP al Consell Rector, Maite Fernández. 
 
I per què? es preguntareu. Perquè Maite Fernández era la “jefa de informativos no diarios” i va ser la responsable de l’especial sobre l’accident del metro, on es va dedicar a lloar les accions del PP i no va entrar en les possibles causes de l’accident, amb el que va ser qualificat de “periodisme servil”.

Els documents que el PP s’ha negat a subscriure són tres, un pel qual es votarà al president del Consell rector, un altre per votar els cinc vocals que han de triar les Corts i un tercer per aprovar als tres regidors interins fins que es constitueixi el Consell Ciutadà i de l’Audiovisual.

La votació del nou consell no serà abans del primer ple ordinari previst per al 19 i 20 d’octubre, però te garantida el seu aprovament després del canvi de posició de Ciudadanos.