L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 9 d’agost del 2016

Una vegada més el vandalisme que no cessa


Una vegada més el vandalisme se ceba en les instal·lacions municipals, com a mostra palpable de la falta de civisme d'alguns dels nostres veïns. Si de vegades hem parlat de destrosses al Parc del Cantalot o a la zona de la Torreta, a la platja, ara li ha arribat al torn a la inacabada piscina municipal i de rebot a la zona de jocs que hi ha al costat, en el Parc dels Vents.

No han tingut prou en trencar un dels cristalls de les pistes de padel, sino que els mateixos cristalls s'han llançat a la zona de jocs dels més menuts. A banda del que suposarà de despesa en arreglar els vidres trencats, entre altres coses, de les instal·lacions que els vàndals fan malbé, no cal ni dir quines conseqüències pot dur això, quan de vegades no hi ha prou en netejar i arreplegar els vidres, perquè algun fragment menut i fi pot quedar entre el suro i ser motiu d'un tallat als menuts.

Una vegada més l'incivisme com a manera d'actuació d'alguns dels nostres conciutadans. I en van....

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Cap denuncia per vandalisme

Anònim ha dit...

amb un sistema de webcams, almenys per eixa zona de oa piscina inacabada, molte euros s'haurien pogut estalviar, o almenys haver pillat als cafres que tenen esta forma d'actuar

Veïna ha dit...

Ahir li vaig cridar l'atenció a unes mares que estaven fent fotos a tres xiquetes, la major ja granadeta, empinades en l'agulla del rellotge de sol. Ja els havien fet una o dues fotos i seguien tan contentes. La major ja anava a pujar en el cercle horari. Vaig haver de dir-los que això no era un tobogan sinó un rellotge de sol. Si ja és prou trist haver de cridar l'atenció a uns xiquets trapatroles, molt més és vore que les mares no sols ho consenten sinó que els animen, en lloc d'explicar-los la funció i el funcionament d'un rellotge de sol. Això si, si alguna haguera caigut se'n hagueren anat corrent a queixar-se a l'Ajuntament per no tindre vallat un mobiliari urbà tan perillós. Semba que a Tavernes no podem res guapet que siga respectat. Perquè? Recorde a tots els veïns que veuen coses així i que no diuen res, que a ells també els costa diners de la seua butxaca les destrosses que es fan. No és que com és de tots no és de ningú. Com és de tots, a tots ens costa diners les destrosses.