L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 1 d’agost del 2016

Programació d'Activitats Agost 2016


7 comentaris:

Anònim ha dit...

KUBB? Ací a Tavernes? Això com és?

La Cotorra de la Vall ha dit...

No és KUBB sinó Cubbà.

Cubbà és una nova disciplina fitness on el ball és el protagonista. És un sistema a més 100% valencià on el que importa és gaudir i de pas consumir calories.
Cubbá és, en certs aspectes, similar al famós Zumba que va arribar fa ja un temps al nostre país. Tots dos estan basats a fer exercici a través del ball, encara que hi ha una gran diferència: Zumba és una disciplina creada a Colòmbia mentre que Cubbà és un sistema d'entrenament desenvolupat per l'escola valenciana de formació esportiva Apta Vital Sport. Carmen Valderas, la tricampeona record del món d'aeròbic és la seua directora.
No té grans exigències tècniques ni es basa en grans combinacions de passos, per tant és molt fàcil deixar-se portar, gaudir del ball i deixar arrere les preocupacions del dia.

Anònim ha dit...

Pensava que era un joc de Suecia. Això diu la wikipedia.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Té tota la raó. Disculpe, havíem confós Cubbà per Kubb.

Com vosté dius, és una modalitat d'escacs viquinga. Hi ha una associació que organitza un torneig a Tavernes. És el segon any que es fa. El diumenge dia 14 d'agost.

Anònim ha dit...

Pues no quedeu com el cul i borreu els dos primers comentaris.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Per què hem de borrar els dos primers comentaris? Hi ha alguna cosa indecorosa o s'insulta o ens clavem amb algú? Es diu alguna falsedat?

Férem un error en confondre una cosa amb l'altra i ho reconeixem. I no passa res.

El problema hagués estat si ens haguéssem encabotat a continuar en l'error. Però no ha estat el cas: ens confonguérem i ho reconeixem i rectifiquem. I damunt demanàrem disculpes.

Tant de bo fos una pràctica més habitual en tots els blogs i partits polítics de la localitat.

Damunt ha tingut una vessant positiva: tots hem pogut conéixer noves coses sobre el Kubb i el Cubbà. Com diuen els castellans: "No hay mal que por bien no venga"

Anònim ha dit...

Hola: per a l'aerobic hi ha que apuntat-se en algún lloc???