L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dissabte, 13 d’agost del 2016

NOU RECORD: Hem arribat a les 2’2 milions de lectures amb un nou record de 1.562 pàgines llegides de mitjana cada dia


Avui, fa uns moments, hem assolit la xifra 2’2 milions de pàgines llegides en el nostre blog. Sembla ser que l'esperit olímpic també ens ha tocat i hem assolit nous records.

El passat 10 de juny vam arribar a la xifra de 2’1 milions, és a dir, en poc més de dos mesos, en concret en 64 dies han estat 100.000 les lectures que hem tingut de les nostres pàgines, la qual cosa ens dóna una mitjana de 1.562 pàgines llegides de mitjana cada dia. 

Gràcies a tots i totes que ens seguiu.

En aquests dos mesos els temes més llegits han estat els referents a l’incendi del dia Sant Jaume, on en el conjunt d’informacions que publicàrem al llarg dels tres dies hem ultrapassat les 5.000 lectures, o “Adéu al tren de la costa” o la denuncia a l'alcalde de l'empresa de la gasolinera, amb més de 800 lectures, al costat d’altres com “Els preus de l’Escoleta Infantil Municipal” o la “28a Volta a Peu de la platja” amb més de 700 com a més significatives. 

També i com a dades a tindre en compte les més de 8.800 notícies publicades i més de 22.200 comentaris publicats.

Aquests 2’2 milions de lectures arriba als 8 anys i 2 mesos d’encetar aquest projecte, aleshores una experiència inèdita a nivell local: fer un blog de noticies sobre Tavernes majorment i amb alguna incursió a la política general sempre que la notícia fos d’interés als valencians i valencianes. 

I tot això gràcies a la implicació i col·laboració d'un equip de gent, amatent a fer una informació veraç, correcta i contrastada de tot el que publiquem que passa a la nostra ciutat. I ho demostrem amb el treball i dedicació dia a dia

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gràcies Cotorra!!!! Pense que una part important de la Valldigna es considera ben informat de les qüestions locals. I a més jo personalment reforce el meu valencià. Gràcies una altra vegada!!