L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 7 d’agost del 2016

L'Ajuntament prova un nou camió d'arreplegada de fems d'última generació i tecnologia


L’Ajuntament de Tavernes està efectuant aquests dies proves en un nou camió arreplegadors de fems i deixalles domestiques de darrera tecnologia.

L’Ajuntament de Tavernes no paga res per aquest camió en haver estat deixat en proves de forma desinteressada i gratuïta per l’empresa automobilística que el fabrica. Segons hem sabut es un camió modern, que usa un sistema diferent, amb menys soroll, menys consum i on destaca la darrer tecnologia electrònica, poden el conductor dominar tots els aspecte que giren al voltant de l’arreplegada de fems. 

Aquest tipus de camió és el que està usant ja en Alemanya i en EEUU i el que comencen a introduir poblacions importants a l’Estat Espanyol. 

Així, disposa d’una ampla cabina del conductor i tots els avanços, controlats a través d’ordinador, amb detalls com disposar de càmeres que permet una visió completa dels dos laterals i de la part de darrere, on el conductor pot estar pendent del treball dels operaris. Uns altres avenços estarien en la possibilitat d’arreplegar objectes que ara per ara no es poden, com per exemple matalassos o mobles de més dimensions. 

La regidora de contractació, Llum Sansaloni, s'informa sobre el camió

Es fàcil que en dies pròxims s’ajunte a aquest camió una nova agranadora de carrer d’última generació amb el mateix objecte: cessió durant un temps de forma gratuïta a l’Ajuntament perquè coneguen el producte i puguen valorar-lo davant l’empresa constructora. 

Cal dir que l’Ajuntament ha de convocar d’ací poc un nou concurs per contractar l’arreplegada de fems i d’ací que algunes empreses constructores de camions i maquinària per al servei de neteja donen a prova el seu producte.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I,com ha anat la prova. Amb un vehicle que valdrà molts gallets,caldría informar: el compraria l'ajuntament o FCC?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Doncs, sincerament no ho sabem. Suposem que molt bé des del moment que és l'ultima tecnologia i que usa en USA i Alemanya.

Eixe vehicle els fabricants no el deixen perquè el compre l'Ajuntament, que no compra eixos vehicles sinó l'adjudicataria.
Com que no son bojos, saben que el contracte de neteja i arreplegada de fem està a punt d'acabar i s'ha de procedir a un nou concurs i una nova adjudicació del servei.
I te'l deixen perquè en les condicions poses: volem que el vehicle tinga tal i tal característiques, etc, etc. perquè sempre tots van més al conegut que allò que no saben.