L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 20 d’agost del 2016

La Platja de la Goleta entre les 20 millors valencianes segons els lectors del diari Levante-EMV


Els lectors del diari Levante-EMV han triat la Platja de la Goleta, de Tavernes, una platja que disposa de bandera blava i “Q” de qualitat de la Diputació, com una de les 20 millors platges de València, en una relació on es troben també platges veïnes com la de Xeraco, Aigua Blanca i Aigua Morta d'Oliva o la platja Nord de Gandia.
 
Els problemes que ha patit aquest estiu la platja, amb un desnivell en l'arena producte de l'aportació realitzada per Costes el passat mes de desembre, i que va haver de solucionar amb els seus diners l'Ajuntament a principis d'agost malgrat no ser competent, no ha disminuït l'estima i valoració que tenen els lectors amb aquesta platja, votada entre les 20 millors valencianes.
 
 
En efectuar la ressenya de la platja, el periòdic destaca el fet de ser una platja envoltada de camps de tarongers i amb un moderat desenvolupament urbanístic, amb la qual cosa la Platja de la Goleta i també la genèrica Platja de Tavernes són una perfecta combinació per a l'estiueig en família. 
 
Els lectors han valorat també en el sector costaner de Tavernes la possibilitat de practicar esports nàutics i la qualitat de les seues fines i daurades arenes, i la existència de sectors quasi verges proveïts de dunes. 
 
Quan a la Platja de la Goleta es valora així mateix la existència de platges accessibles amb tots els seus serveis per a facilitar l'accés al bany a les persones amb mobilitat reduïda, al costat de la resta de serveis habituals i normals en les nostres platges: servei de Salvament i Socorrisme, atenció sanitària, telèfon...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Les fotos son de ara? Bona faena ha fet l'ajuntament en la arena.

Anònim ha dit...

Llevo veraneando 42 años allí, tengo 43 y me sigue pareciendo una playa muy agradable, pero se la están cargando. Las fotos no son de este verano. Casa vez menos arena, y lo del desnivel de este año: un desastre! Siempre ha sido una Playa familiar, pero parece que se empeñan en que deje de ser así, eventos como los del Iboga, no ayudan mucho: ruidos, suciedad, gente acampando en la playa, gente durmiendo en cualquier sitio.... Horrible. Y el Ayuntamiento sin limpiar la zona hasta varios días después. Lo dicho: un entorno maravilloso, pero parece que se esfuerzan en que deje de serlo

La Cotorra de la Vall ha dit...

La foto aéria està presa del "Buscador de playas". No sabem l'any en que es va prendre, però es relativament moderna pels detalls que conté.

La segona foto és nostra, de fa uns anys, i està presa des de l'extrem sud de la platja, i en eixe punt no varia quasi gens la quantitat d'arena en no estar afectada com la zona nord, on desapareix i cal reposar.

Quan a l'Iboga... para gustos colores. També hi ha molta gent qui diu que la platja està completament morta per falta d'esdeveniments que atraguen a la gent i que aplaudeixen i lloen i demanen que continue l'Iboga pel que representa d'animació, vitalitzar la platja i la repercussió econòmica. I la gent ha de viure.
De tota manera són tres dies. No és per a tant.... Però com hem dit para gustos colores.

No estem d'acord amb això de "sin limpiar la zona hasta varios dias despues". La neteja va començar el dilluns, només acabar l'Iboga.