L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 13 d’agost del 2016

Josep LLácer afirma que totes les actuacions de l'Ajuntament en la gasolinera estan avalades pels informes dels tècnics municipals.


El regidor d’Urbanisme i alcalde en funcions, Josep Llàcer, ha confirmat en declaracions a Las Provincias que el govern municipal de Tavernes no ha rebut cap notificació sobre la querella que el passat dia 5 hauria presentat a fiscalia contra l’alcalde Jordi Joan, ni tampoc del contenciós administratiu que hauria tramitat. 

Llatzer afirma que eixa presumpta prevaricació de la qual parla l’empresa en la querella contra l’alcalde Jordi Joan “no s'aguanta per cap costat perquè tots els decrets s'han signat en base als informes dels tècnics municipals” al temps que ha afirmat que no veu cap delicte ni considera que la via penal tinga cap recorregut. 

El regidor responsable d’Urbanisme afirma que els arguments que ha utilitzat l’empresa no són vertaders i ha remarcat “que la llicència no s’ha denegat, ni tampoc s’ha tancat l’expedient. Sempre hem estat molt cautelosos en el tema de la gasolinera i hem seguit sempre les recomanacions dels juristes municipals”. Aquestes recomanacions serien no tancar l'expedient, i com que la denegació es deriva d'un acte d'una altra administració (Carreteres de la Generalitat), que siga l'empresa qui aconseguesca eixe informe favorable en tres mesos. 

Llàcer ha recordat que l’empresa oblida i no diu mai que l’Ajuntament li va concedir la llicència ambiental condicionada a que es resolgueren tots els problemes de seguretat vial i de circulació derivats de la instal·lació de la gasolinera en la carretera comarcal, problemes que en opinió de Carreteres de la Generalitat són ara per ara d’impossible solució. 

Per tant, i vist que Carreteres de la Generalitat és l’Administració que ha posat els impediments perquè s’instal·le la gasolinera, el que ha fet l’Ajuntament és instar a l’empresa perquè en el termini de tres mesos aporte un informe favorable de la Generalitat. No cal dir que si l’obté, l’Ajuntament li atorgarà eixa llicència que necessita per començar les obres de la instal·lació i sinó es tancara l'expedient.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A eixa benzinera no anirà a repostar ni l'oposició. No crec que es facem massa cues.

Anònim ha dit...

Depen del preu.