L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 13 d’agost del 2016

FESTIVAL SETE SOIS SETE LUAS 2016: Actuació el divendres de Luasiberica Orkestra





Luasiberica Orkestra, emblema i personificació del projecte Sete Sois Sete Luas i destinat a la trobada entre cultures, va fer una actuació memorable a Tavernes. En conjunt el recital va ser un recorregut per gèneres tan variats com el fado, el folk lisboeta, les tarantel·les, el flamenc i el folklore de Portugal i Brasil. 
 
No va decebre la unitat artística que reunia la forca del ritme flamenc de l'andalús Juan Pinilla (veu i direcció musical) amb la suavitat del fado de les portugueses Celina da Piedade (acordió) i Ricardo Silva (guitarra portuguesa), amb l'harmonia del ritmes de Guinea Bissau de Manecas Costa (baix elèctric) i la volcànica energia del violí de la italiana Elena Floris. 
 
 
 
La italiana Elena Floris, una violinista que ha estat treballant anys amb l’Odin Teatre, capaç de canviar de música clàssica al tango, al pop, gràcies al talent extraordinari que la distingeix, tot aconseguint un plus d’energia i sense oblidar tampoc els ritmes de Guinea Bissau de Manecas Costa, que repetia a la platja on va estar l’any passat, que animaren d'allò més el nombrós personal que omplia la plaça de la Goleta. 
 
En conjunt i resum, cinc talents únics en el seu gènere per tancar el que podria ser una síntesi de la cultura mediterrània.