L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 12 d’agost del 2016

FESTIVAL SETE SOIS SETE LUAS 2016: Tribali Music va actuar anit



Tribali Music és un grup de músics maltesos implicats en las música basada en ritmes ètnics, sons de l’Orient i la incorporació d’altres estils com psicodèlic, reggae, doblar, ska. 
 
Es presentaven ahir a Tavernes dins del Festival Sete Sois Sete Luas, encara que has participat des de la seua creació amb festivals com Birgu en el 2009 i el Festival Arrels a Austràlia durant els anys 2008, 2010 y 2012. 
 
 
Fruit d’aquestes incursions internacionals és la versatilitat que donen a la seua música, com es va poder comprovar anit al Parc de la Goleta, amb peces musicals on fonien tradició i modernitat en un espectacle que no va deixar indiferents als espectadors. Tota l’actuació recolzada en una molt bona veu i a l’ús d’instruments de tot el Món per deixar escampar les notes d’una gran multitud d'estils que van des de ritmes tradicionals de rock, reggae, ska, al blues. 
 
 
Energia i ritmes musicals aconseguits amb les seues interpretacions usant una gran varietat instrumental com el sitar tradicional, didgeridoo, morchunga, guitarra acústica, harmònica i la percussió que a l’escenari es barregen a la perfecció amb les guitarres elèctriques, el baix o profundes línies de baix i ritmes enèrgics de tambors, tots acompassat a una veu hipnòtica i un missatge que, a través de la música, ens parla d’amor, llibertat, tolerància i felicitat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Em vaig alegrar d'anar-hi. Va estar molt bé. Tot un espectacle.