L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 16 d’agost del 2016

FESTIVAL SETE SOIS SETE LUAS 2016: Ahir va oferir el seu concert la cantant Tai



El Festival Sete Sois Sete Luas tancava ahir l’edició d’enguany a Tavernes a falta del concert suspès per la pluja de Clara Andrés. Suposem que l’actuació de la cantant valenciana s’anunciarà dins dels actes de les feses del poble o del 9 d’Octubre, com ja ha passat en alguna ocasió. 

Tai, una cantant brasilera, afincada actualment a Tavernes,  va ser l’encarregada de cloure els espectacles de la plaça del llac de la Goleta, que una vegada més presentava una gran afluència de públic. 

Tai és una cantautora, actriu i poeta brasilera, amb una veu càlida, i amb un estil musical que mescla els ritmes del Brasil com la samba, la samba-reggae i el baião, ben acompanyada musicalment obtenint en els espectacles una sonoritat fresca i moderna.


El concert d’ahir va tindre dues parts diferenciades (fins i tot amb canvi de vestit) , una primera més melòdica, de ritme més suau amb la interpretació entre altres de grans èxits del seu país d’origen com “Garota de Ipanema” de Moraes, mentre en la segona el ritme es va fer més viu, més acordat amb la imatge que tenim del ritme i la música brasilera, on fins i tot vam poder contemplar una petita exhibició de capoeira, la lluita-dansa pròpia del Brasil, coincidint amb la interpretació d’una cançó de Tai en el seu homenatge, i una cançó en valencià sobre el Mediterrani amb l’acompanyament del públic assistent.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sabeu si es van gravar els concerts i es poden vore en youtube o alguna cosa semblant? Gràcies

La Cotorra de la Vall ha dit...

Lamenten no poder informar-te però no sabem res.
Per no dir que som l'únic, direm que som el blog/mitjà de comunicació que més ha informat sobre el Festival Sete Sois Sete Luas.
Pensem que hem ofert una informació prou completa, cosa que fem habitualment, i és per iniciativa i voluntat nostra perquè no hem rebut cap tipus d'informació de cap entitat relacionada amb l'esdeveniment.