L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 23 d’agost del 2016

Estàs interessat a presentar oferta per la barra de bar a la nit de paelles i bar de disfresses?



L’Ajuntament va donar a conèixer temps arrere el plec de condicions que té com a objecte l’atorgament de l’autorització per a la instal·lació d’una barra per a venda de begudes que s’ha de muntar amb motiu de la nit de paelles i per a la nit de les disfresses durant les festes majors del 2016. El termini de presentació d’ofertes acaba el pròxim dia 28 . 
 
Tal com indica el plec la barra té com a objectiu fonamental col·laborar en l’ambientació festiva dels actes indicats en les festes majors 2016, i el seu funcionament està marcat per al dia 9 de setembre de 2016 (Nit de les paelles) i el dia 10 de setembre de 2016 (Nit de les disfresses). Es contempla una instal·lació amb una superfície màxima de 74 m2, en la part sud del camp d’esports Vergeret i una altra instal·lació de fins a 6 m2 en el carrer del Mestre Sansaloni per al dia 9 de setembre de 2016 (Nit de les paelles). 
 
El procediment de selecció és una única licitació pública en procediment obert amb un únic criteri d’adjudicació, que és l’oferta més elevada; el preu d’eixida és: 
 
a) Per a la ocupació de la superfície màxima de 74 m2, en la part sud del camp d’esports El Vergeret, l’import mínim és de 455,80 euros (millorable a l’alça)
b) Per a la ocupació de la superfície de fins a 6 m2 en el carrer del Mestre Sansaloni, l’import mínim és de 277,60 euros (millorable a l’alça) 
 
Qualsevol proposta que no arribe a 733,40 euros en total ha de ser rebutjada de pla.
 
Si estàs interessat tens de termini fins el dia 28 per presentar les teues ofertes. Les pots consultar a l’enllaç