L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 31 d’agost del 2016

Pel Gimeno "Botifarra" actua avui a Tavernes. El PP en contra de les tradicions valencianes


Quin problema té el PP amb el cant de batre tradicional valencià? És que els del PP  reneguen de les nostres tradicions?

Una vegada més el PP torna a mentir en el seu blog oficial  i acusa a Compromís de contractar "novament" a Pep Gimeno "Botifarra", cosa que és falsa.

De tota manera, i sí així fóra, no seria cap  delicte gran,  i ells haurien d'aplaudir i estar ben satisfets de què Tavernes aculla una actuació de la persona que més ha fet per la recuperació dels cants populars valencians a través d'actuacions i enregistraments de CDs.

Doncs sí, avui dimecres Pep Gimeno "Botifarra" actuarà a Tavernes, per la vesprada nit amb el seu espectacle "Cant de batre i de llaurar", I SEGONS HEM POGUT CONÉIXER DE L'ORGANITZACIÓ L'HORA SERÀ A LES 20'30 a la fira de l'Avinguda de la Marina, un acte patrocinat i  pagat  pel Mercat Artesà.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

És veritat que demà ve a Tavernes?
Que ha dit el PP?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Sí però el Mercat Artesà no concreta l'hora. Suposem que com sempre entre 20'30 i 21'30 hores.

Ha dit el de sempre: que Compromís, que no té res a vore amb la programació d'actes del Mercat Artesà, l'ha contractat deixant entre vore un amiguisme envers el cantant que perjudicaria els demés.

Anònim ha dit...

Sembla mentida que les persones que representen el PP al nostre poble siguen tan jóvens. Com es pot estar en contra de les nostres tradicions, els nostres costums i la nostra llegua?. Cal estar orgullosos,i no posar mai cap entrebanc.

Anònim ha dit...

Açò és el que diu el blog dels peperos:

Estava acabant l'estiu i el Botifarra no havia fet encara nigún "bolo" a Tavernes, no era a la programació cultural de l'ajuntament però, finalment, Botifarra torna este estiu a Tavernes! Compromís l'ha tornat a contractar.

Estava acabant l'estiu i no podia faltar una mentira més del blog del PP. No paren mai.

Anònim ha dit...

Tindran poca edat i seran joves però pels fets sembla que el seu cervell està en els anys 1940.

Anònim ha dit...

Cotorra. Per favor, quan sàpies l'hora i lloc de l'actuació en ho dius. Val?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Està anunciat a les 20'30 hores.

Veïna ha dit...

Com sempre un gran plaer escoltar el Botifarra. Li devem un gran agraïment per recuperar les nostres cançons i dites populars, i fer-ho de una forma divertida amb una veu excepcional. Molta gent major recordant cançons de la seuea joventut. I gracies a ell recuperades per a les noves generacions. Qui perd les arrels perd l'identitat.

Anònim ha dit...

Ha estat molt emocionant la seua actuació. Espere'm vore'l prompte una altra vegada.

Anònim ha dit...

Molt gran el Botifarra. Però dir que és qui més a fet pel nostre folklore musical denota no conéixer el folklore musical valencià i els artistes (alguns d'ells, malauradament no la majoria, grans músics, com Carles Dénia) que l'integren. El Botifarra parla molt, i és molt divertit, però no és el millor, és el més famós, i a la gent que defensa la música popular per postureig, el traus del Botifarra i ja no coneixen res. Incultura. Què hi ha d'Apa, de Jacint Hdez, 3fanball, Xavier de Bétera, Carraixet, Alimara i tantes altres rondalles (moltes, del nord d'Alacant) que fan coses molt interessants amb la música tradicional.
No, tot això no cal, el Botifarra, i ja som uns grans devots de la nostra música... ai senyor, quanta incultura al nostre pobre país. No s'ho mereix. Visca el País Valencià i la nostra música!